Bel mij terug

[contact-form-7 id="6975" title="Terugbelverzoek"]
Bel mij terug Over ons

Applicatie ontwikkeling

ProdaCom is gespecialiseerd in het bouwen van Webapplicaties. Voor elk automatiseringsprobleem heeft ProdaCom een oplossing. Wij inventariseren de wensen van de klant en vertalen dat naar een gebruiksvriendelijke applicatie. We maken hierbij gebruik van de nieuwste technieken. Ook bouwen wij onze webapplicaties zo, dat ze voldoen aan de algemene standaard en ondersteunen ze altijd de meest populaire browsers.

Hieronder ziet een kleine greep uit onze portfolio van maatwerk producten:

Verhuur applicatie

Voor een verhuurbedrijf in spelen en attracties heeft ProdaCom een verhuur applicatie ontwikkeld. Het systeem voorziet in planning, beschikbaarheid, facturatie, post en e-mail mailings. Om de complete assortiment op de website te tonen is er een API geschreven tussen website en backoffice voor synchronisatie van prijzen en afbeeldingen.

Voorraad applicatie

Voor bedrijf in scheepvaart ondedelen hebben wij een complete applicatie gebouwd voor het beheer en facturatie van de in- en verkoop van producten.

Chaletpark administratie pakket

Voor een Chaletpark hebben wij een compleet administratie pakket ontwikkeld voor de registratie van staplaatsen en de facturatie van deze staplaatsen met bijbehorende energie en water kosten

Truckwash administratie pakket

ProTruckWash is een administratief automatiserings product voor de Wasstraat industrie. Gespecialiseerd in Truckwash installaties.
ProTruckWash voorziet in de gehele administratieve stroom van opdracht tot factuur. Doormiddel van extra modules is het tevens mogelijk om de wasstraat machine aan te sturen.

Applicatie voor het toewijzen van beschikbare huurwoningen

Voor diverse woningbouwcorporaties hebben wij een applicatie ontwikkeld voor registratie woningzoekende, toewijzing woningzoekende en voor het tonen van een overzicht van beschikbare huurwoningen.