Bel mij terug  Bel mij terug Over ons

  WordPress website laten bouwen

  WordPress websites

  ProdaCom heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van websites op basis van WordPress. Inmiddels draait een derde van de websites wereldwijd op WordPress, daarmee heeft deze open source software zich absoluut bewezen.

  Waarom wij kiezen voor WordPress boven andere open source pakketten?

  • Simpele en gebruiksvriendelijke beheerinterface
  • Eenvoudige te installeren uitbreidingen
  • Geschikt voor blogs, websites en webshops
  • WordPress wordt ook door overheden gebruikt
  • Automatische updates voor kritische problemen

  Wat is het marktaandeel van WordPress?

  Onder de content management systemen (CMS) heeft WordPress een marktaandeel van 60 procent. Joomla en Drupal, de tweede en derde populairste tools, hebben elk een aandeel van respectievelijk 3,1 procent en 2,2 procent. 

  Wat zijn de nadelen?

  Natuurlijk heeft een open source CMS met een groot marktaandeel ook nadelen. Door het grote marktaandeel is het pakket regelmatig doelwit van cybercriminelen. Door een goede inrichting van WordPress met daarbij extra beveiligingsmaatregelen kunnen we dit nadeel inperken. Met structureel onderhoud zorgen we voor een veilige basis voor al uw websites.

  Welke websites heeft ProdaCom gemaakt?

  Neem een kijkje in onze portfolio voor de websites die wij gerealiseerd hebben op basis van WordPress voor onze klanten.

  Vrijblijvend offertegesprek?

  Kom gezellig een keer bij ons op de koffie, dan laten we zien wat de mogelijkheden zijn voor uw (nieuwe) website. Bel ons op 088 222 85 85 voor een afspraak.

  WordPress logo