Bel mij terug

[contact-form-7 id="6975" title="Terugbelverzoek"]
Bel mij terug Over ons

Gratis SSL certificaat bij elk webhostingpakket

Sinds deze week hebben wij ondersteuning op elk hostingpakket voor een gratis Let’s Encrypt SSL certificaat (DV). Neem contact met ons op voor meer informatie of regel het zelf in uw controlepaneel.

Google Chrome met rood waarschuwingskruis

Google werkt eraan om Chrome standaard aan te laten geven welke sites geen versleutelde verbinding bieden. Tot op heden gaf de browsers deze websites aan als neutraal. Sinds de laatste update van de browser worden website waar gevoelige informatie ingevoerd kan worden al aangemerkt als onveilig. De verwachting is dat in de loop van 2017 websites zonder https-verbinding gemarkeerd worden in de browser met een rood waarschuwingskruis naast de url.

Google zoekindex

Google heeft al in 2014 aangegeven dat websites met een SSL certificaat hoger in de zoekresultaten komen dan websites zonder HTTPS. Op dit moment is het voordeel met websites met SSL nog minimaal, maar de verwachting is dat Google dit in de toekomst zwaarder gaat laten wegen.

#movingtoHTTPS

Met de campagne #movingtoHTTPS is Google bezig om ondernemers en website eigenaren aan te sporen om over te stappen op SSL. Zo werkt Google aan een veiliger internet. Door ondersteuning te bieden voor Let’s Encrypt werken we graag mee aan deze campagne.