RADIUS-server voor Wifi hotspots

Bel mij terug


  Toegang voor uw gasten met een radius oplossing van ProdaCom

  RADIUS (Remote Authentication Dial In User Service) is een authenticatie, autorisatie en accounting systeem. Het systeem wordt gebruikt om een gebruiker die gebruikt maakt van bijvoorbeeld een publieke hotspot op een camping, hotel, jachthaven of een evenement wel of geen toegang te verlenen.

  RADIUS-server maatwerk

  ProdaCom kan u een complete RADIUS-server omgeving leveren met mogelijkheden voor maatwerk. Zo hebben we reeds interfaces gebouwd voor klanten waarbij een accounting op basis van iDeal en SMS noodzakelijk was. Na de mobiele of online betaling krijgt de eindgebruiker de gegevens en kan inloggen op de hotspot.

  WiFi hotspot

  Onze RADIUS-server wordt veel toegepast voor de autorisatie van gebruikers op een publieke hotspot. Heeft u al een hotspot dan kunnen we deze koppelen aan onze omgeving.

  WiFi hotspot aanleggen?

  ProdaCom realiseert zelf geen hotspot netwerken maar heeft wel een aantal geselecteerde partners die een hotspot netwerk voor u kunnen realiseren. Neem voor informatie contact met ons op.

  Whitelabeld beheer interface

  ProdaCom kan u een compleet whitelabeld interface aanleveren zodat de hotspothouder werkt met een omgeving die aansluit bij uw eigen huisstijl

  Radiusserver koppelen aan andere systemenen?

  Door onze applicatie ontwikkeling ervaring als webdevelopment bedrijf kunnen we ook oplossingen bieden om de RADIUS te koppelen aan andere systemen. We hebben reeds koppelingen gemaakt met diverse betaalsystemen maar ook met de backoffice van een grote hotelketen en een vakantiepark. Daarnaast hebben we ook kennis in huis om te communiceren met een aantal merken accespoints om zo bijvoorbeeld een publieke WiFi SSD te activeren of te deactiveren.

  ICT Waarborg logo
  ProdaCom is onderdeel van:
  Promo Computers
  Promo Tech Group
  Promo Systems