VSDL Vectoring

Bel mij terug


  Wat is VSDL Vectoring?

  Vectoring is een signaal processing techniek die de ruis tussen koperen aderparen in 1 kabel kan compenseren. Informatie-uitwisseling tussen zowel de zendende als de ontvangende modems zorgt hiervoor. Verder corrigeert de inzet van de nieuwe stabilisatietechniek G.INP eventuele afwijkingen meteen op de DSL-laag. Dit heeft een gunstig effect op de te behalen bandbreedte.

  De techniek VDSL Vectoring maakt het mogelijk om de snelheid van 80/8 Mbps over 1 koperpaar te leveren. Daarbij vergroot ook het marktbereik voor de snelheid van 50/5 Mbps. De Vectoring techniek wordt vooralsnog alleen toegepast op VDSL Buitenringen.

  Buitenringen

  VDSL wordt traditioneel geleverd vanuit de wijkcentrale (CO). De maximaal haalbare snelheid is afhankelijk van de afstand van het aan te sluiten adres tot deze wijkcentrale. Veel (zakelijke) locaties liggen te ver van de wijkcentrale om hoge bandbreedte (40Mb+) te behalen. Daarom investeert KPN volop in Buitenringen. Met Buitenringen wordt het KPN VDSL-netwerk dichterbij uw klant gebracht en kunnen meer klanten gebruikmaken van hoge bandbreedte op koper.


  ICT Waarborg logo
  ProdaCom is onderdeel van:
  Promo Computers
  Promo Tech Group
  Promo Systems