Draadloos Breedband Internet

Bel mij terug


Draadloos Breedband Internet

Logo DBiNet Draadloso Breedband InternetDBiNet staat voor Draadloos Breedband Internet. In 2003 introduceerde ProdaCom het product DBiNet in de buitengebieden van de Gemeente Molenwaard (Zuid-Holland) en in de Gemeente Kampen (Overijssel) in het plaatsje Zalk. Gebruikers van DBiNet waren door middel van een zend en ontvangst antenne en accesspoint aangesloten op een van de vele steunpunten van het draadloze netwerk. Hiervoor maakte we veelal gebruik van de kerktorens en diverse hoge gebouwen. Gebruikers konden onbeperkt internetten voor een vast bedrag per maand zonder extra kosten of internettikken. Tijdens de introductie van DBiNet was het een revolutionair product, snel internet tegen vaste kosten in een tijd waarin de buitengebieden enkel gebruik konden maken van de traditionele koperlijnen met internettikken.

Sinds 31 december 2015 is DBiNet niet meer leverbaar doordat er in de gebieden waarin DBiNet actief was inmiddels prima alternatieven beschikbaar zijn zoals ADSL of Glasvezel.

Regio provider

Omdat ProdaCom een lokale internet aanbieder is kunt u voor vragen altijd bellen, maar ook kunt u bij ons binnen lopen, voor advies of aanschaf van breedband internet. Wij kunnen ook glasvezel internet of (A)DSL leveren.

Instellingen e-mail dbinet.nl

Mocht u nog gebruik maken van een DBinet e-mail adres dan kunt u hieronder de instellingen vinden:

POP3-server (e-mail ontvangen):mail.dbinet.nl
SMTP-server (e-mail verzenden):smtp.dbinet.nl
Webmail: (online e-mail lezen):http://webmail.dbinet.nl
De DNS servers worden automatisch toegekend.
ICT Waarborg logo
ProdaCom is onderdeel van:
Promo Computers
Promo Tech Group
Promo Systems