Bel mij terug

[contact-form-7 id="6975" title="Terugbelverzoek"]
Bel mij terug Over ons

Nieuwe website voor Buitenhuis Villabouw

Buitenhuis Villabouw uit Alblasserdam is een bekende naam in de wereld van exclusieve villabouw en heeft onlangs haar nieuwe website gelanceerd om haar klanten beter van dienst te kunnen zijn. De nieuwe website is ontworpen met de behoeften van de klanten van Buitenhuis Villabouw in gedachten en biedt een verbeterde gebruikerservaring. ProdaCom heeft de website gebouwd in samenwerking met Plot Marketing en Copper Internet Marketing.

De nieuwe website van Buitenhuis Villabouw heeft een modern en verfijnd ontwerp dat de exclusieve villa’s van het bedrijf weerspiegelt. De website biedt een eenvoudige en gemakkelijk te navigeren interface die het voor bezoekers gemakkelijker maakt om informatie te vinden over de diensten die worden aangeboden door Buitenhuis Villabouw.

Desktop afbeelding
Mobiel afbeelding
Tablet afbeelding

Mobielvriendelijk en responsive

De website is ook mobielvriendelijk en responsief, wat betekent dat het op alle apparaten goed werkt, of het nu op een desktop, laptop, tablet of smartphone is. Dit maakt het voor klanten gemakkelijk om de website te bekijken, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

Gerealiseerde villa’s en inspiratiewoningen

Een van de meest opvallende kenmerken van de nieuwe website is de galerij met foto’s van de exclusieve villa’s die door Buitenhuis Villabouw zijn gebouwd. De galerij geeft klanten een beter beeld van de verschillende stijlen en ontwerpen van de exclusieve villa’s die het bedrijf heeft gebouwd.

Kortom, de nieuwe website van Buitenhuis Villabouw is een welkome toevoeging aan de online aanwezigheid van het bedrijf en biedt klanten een betere en meer gestroomlijnde ervaring. Als u op zoek bent naar een exclusieve villa op maat, is de website van Buitenhuis Villabouw zeker de moeite van het bekijken waard.