Bel mij terug

[contact-form-7 id="6975" title="Terugbelverzoek"]
Bel mij terug Over ons

Verlenging certificaat ICT Waarborg

certificaat_prodacomVandaag ontvingen wij uit handen van Sander Vale, voorzitter van Stichting Brancheorganisatie ICTWaarborg een verlenging van ons ICT Waarborg certificaat.

ICT Waarborg

Klanten van bij ICTWaarborg aangesloten bedrijven mogen er van uitgaan dat zij goed en deskundig worden geholpen en dat het bedrijf waarmee ze zaken doen aan een aantal kwaliteitseisen voldoet. Om de kwaliteit van de ruim 1.300 ICTWaarborg-deelnemers nog beter te kunnen garanderen, is er een certificeringsprocedure. Hierbij wordt gecontroleerd, onder andere aan de hand van de website van de deelnemer, of ook daadwerkelijk wordt voldaan aan wettelijke vereisten en de gedragsregels van ICTWaarborg.

ProdaCom is aangesloten bij ICT Waarborg voor de vakgroepen hostingbedrijf en webontwikkelaar.

ProdaCom

Vanuit ons kantoor in de polder van Langerak bouwen wij websites en webapplicaties. We doen dit met veel passie en plezier met een team van 7 medewerkers, wilt u weten wat wij zoals gemaakt hebben? Neem dan gerust een kijkje in ons uitgebreide portfolio.

Ook verzorgen wij ook hosting en domeinregistratie voor websites en webapplicaties en hebben wij een breed aanbod van internetdiensten. Dit varieert van cloud oplossingen voor de zakelijke markt tot een internetverbinding voor bij u thuis.

Kunnen wij u helpen?

Mocht u een oplossing nodig hebben op het gebied van internet, neem dan contact met ons op via 088-2228585 of stuur ons een e-mail op info@prodacom.nl

Bent u tevreden over onze dienstverlening? Laat gerust een beoordeling achter op internetdienstverleners.nl